Et plantbasert produkt

Stop Hémo®-produktene er laget med kalsiumalginat fra sjøalger. Det finnes mange forskjellige typer alger (grønne, røde og brune). Brunalger er de vanligste og inkluderer tre hovedvarianter. Stop Hémo® er laget av disse variantene og drar derfor nytte av deres hemostatiske og sårtilhelende egenskaper.

Fordelene med alger for sårtilheling

Når Stop Hémo® kommer kontakt med blod eller et væskende sår, frigjør Stop Hémo® dets Ca2+ - og kalsiumioner.

Kalsiumioner er naturlig til stede i kroppen. De bidrar spesielt til dannelse og fornyelse av skjelettet, muskel- og hjertesammentrekninger, blodkoagulasjon og celleutveksling.

Når Stop Hémo® frigjør kalsiumionene direkte i såret, fremmes den naturlige fysiologiske hemostaseFysiologisk prosess som fører til at blødningen stoppernFysiologisk prosess som fører til at blødningen stopper og sårtilhelingsprosessene.
origine-naturelle-1

Stopper raskt blødningen:
kalsiumioner er avgjørende for å stoppe blødninger. Dette skjer ved at blodkaret sperres og stopper dermed blødningen.

Sårtilheling:
kalsiumionene aktiverer nøkkelceller som er involvert i sårtilhelingen. Disse cellene reparerer lesjonene på skadet vevDeler av huden (epidermis, dermis, hypodermis).

Fjernes smertefritt:
fibrene blir myke når de er i kontakt med såret. Som et resultat fester ikke Stop Hémo® seg  fast på såret under fjerningen. Vatt og plasteret kan fjernes forsiktig uten smerter.

origine-naturelle-2